Informatii
Caută

Cum alegi cea mai bună baterie de bucătărie pentru acasă? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă bateria de bucătărie potrivită nevoilor tale?

Cum alegi cea mai bună baterie de bucătărie pentru acasă? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă bateria de bucătărie potrivită nevoilor tale? 

Bateria de bucătărie, chiar dacă nu pare atât de importantă, joacă un rol însemnat în ceea ce privește confortul tău atunci când speli vase sau desfășori alte activități la chiuveta din bucătărie.

 Materialul din care este fabricat robinetul.

Bateriile din alamă și oțel inoxidabil nu ruginesc, sunt rezistente la efectele mediului acvatic, ușor de curățat și ecologice.

Bateriile cu un corp din silumină (un aliaj de aluminiu și siliciu) - varianta de provinienta din China și Turcia, cea mai bugetară, dar și cea mai scurtă durata de viață.  Termen de exploatare a asa fel de baterie este de numai șase luni la un an.

Robinetele din piatră și ceramică sunt mai puțin obișnuite. Pentru cei mai pretentiosi clienți, unii producători oferă robinete care sunt complet confecționate din piatră / ceramică. Sunt scumpe și necesită o exploatare atentă.

Există încă robinete din plastic. Sunt foarte ieftine, ușoare și nu se tem de rugină. Singurul negativ este fragilitatea și aspectul inestetic.


 Acoperirea exterioară a beteriei. Acest criteriu determină aspectul produsului și ușurința de îngrijire pentru acesta.

 Acoperirea cromată este cea mai durabilă. Singurul dezavantaj este că amprentele si petele se vad foarte bine pe asa suprafata.

 De regulă, suprafata nichela este marcata cu cuvintele „mat”, „satin” sau „inox”, spre deosebire de crom, are o strălucire mai redusa. Este durabil, versatil și ușor de întreținut.

 Robinetele de culoare bronz își dobândesc nuanța ca urmare a pulverizării, de exemplu, rășină epoxidică sau smalt. Această acoperire este fiabilă, dar mai puțin rezistentă la chipsuri sau zgârieturi decât cromul sau nichelul.

 Bateriile acoperite cu smalt special transmit foarte precis textura naturală a pietrei, potrivită pentru chiuvetele de bucătărie care sunt acum la modă și foarte practice, realizate din granit artificial. Robinetul poate fi ales în culoarea chiuvetei.

 Cartus si supoape.


 Exista cartuse ceramice, cu bilă si plastice. Cartușul ceramic este cel mai fiabil și mai durabil. Cartușul cu bilă începe să se blocheze în timp. Supapa de plastic nu durează mult, dar este și destul de ieftină. Cele mai fiabile cartușe ceramice fabricate în Europa.

 Robinetele cu un design retro de obicei sunt echipate cu două supoape, acestea au și o garnitură de cauciuc. Din garnitura de cauciuc depinde cel mai adesea sănătatea bateriei. Exista supoape ceramice și cu cauciuc.

 Tip control. Bateriile tradiționale sunt completate cu două supape rotative pe părți laterale. Astăzi sunt mai puțin populare decât bateriile cu monocomandă din cauza ca utilizarea lor este mai putin facilă. Robinetele cu două supoape se potrivesc bine în interioarele clasice.


 Baterii cu monocomanda cu o singura maneta - avantajul lor este un control mai convenabil doar cu o singură mână.

 Înălțimea pipei. Bateria cu pipă înaltă este mai comodă în utilizare. Cand pipa este înalta, este mai ușor să umpleti apa într-un vas adânc, precum și să îl clătiți.

 Pipă cu rotatie este obligatorie pentru chiuvetă cu două cuve.

 Pipă detasabilă este o opțiune perfectă pentru spălarea vaselor mari și la ingrijirea chiuvetei. Pipă detasabila cu un regim de duș opțional facilitează spălarea, de exemplu, a fructelor.


 Un canal suplimentar încorporat pentru apă potabilă vă permite să furnizați apă potabilă curată fără să instalați un mini-robinet suplimentar.


 Dacă pe scurt, cel mai practic robinet pentru bucătărie este unul cu o control printr-o singură manetă, cu pipă inaltă, al cărui corp este confecționat din alamă sau oțel inoxidabil de înaltă calitate, echipat cu un cartuș ceramic de fabricație europeană.


Produse asemanatoare

3.353,00 MDL
7.176,00 MDL
6.021,00 MDL
5.751,00 MDL
13.196,00 MDL
3.574,00 MDL

Articole similare

Cele mai importante aspecte care determină calitatea și durabilitatea mobilierului
Cele mai importante aspecte care determină calitatea și durabilitatea mobilierului dvs.: ⓵ Toate accesoriile si furnitura. Furnitura durabila de calitate (mecanisme de alunecare, bala..
900
Cum corect sa alegi o chiuveta din granit pentru bucatarie?
 Pe lângă culoare și formă, trebuieste să acordați atenție calității chiuveteid. Soiul este mare, iar prețurile sunt diferite. Principalul criteriu care determină calitatea și durabilitatea ..
1225
Cum aleg hota potrivita pentru bucatarie?
 Hota de bucătărie este necesară pentru a elimina monoxid de carbon in urma arderii gazului, fum și particole de grăsime emise în timpul procesului de gătit. Bucătăria este singura cameră ..
516
Dozator incastrabil pentru detergent lichid de vase – este necesar?
Dispenser de detergent incastrabil în chiuvetă este un dispozitiv foarte functional și comod în utilizare, care cu siguranță nu va fi de prisos în bucătărie. Pentru gătit, organizarea bucatarie treb..
2939
Instructiune montare chiuveta
..
395
4 pasi simpli de a alege chiuveta
Alege chiuveta potrivita pentru bucataria ta! 4 criterii importante: 1. Decideți cu privire la forma chiuvetei, dimensiune și numărul de boluri. 2. Alegeți o chiuvetă după tipul de i..
357
Apa filtrată vs apă îmbuteliată
În fiecare minut în întreaga lume, oamenii cumpără aproximativ un milion de sticle de plastic. Acest număr este în continuă creștere: în 2021, consumul anual de sticle de plastic a depășit jumătate..
29

Scrie o recenzie

Notă: HTML nu se suportă!
    Rău           Bine