Informatii
Caută

Cuptor Hansa BOEW694200

Producător: Hansa
Cod produs: Hansa-BOEW694200

Scurta descriere


I-COOL FRONT Sistemul de răcire unic din interiorul uşii cuptorului preia aerul fierbinte din spaţiul dintre fiecare geam din sticlă şi, prin utilizarea unui ventilator eficient, îl direcţionează spre exterior pentr... Citeste mai mult...

10.000,00 MDL

 • Puncte de recompensă: 250
 • Disponibilitate: Nu este disponibil

  Mărimi (Lț x Ad x În): 60 x 56 x 60


 • I-COOL FRONT 

  Sistemul de răcire unic din interiorul uşii cuptorului preia aerul fierbinte din spaţiul dintre fiecare geam din sticlă şi, prin utilizarea unui ventilator eficient, îl direcţionează spre exterior pentru a reduce la o valoare sigură temperatura geamului frontal al uşii. Procesul de răcire este susţinut suplimentar prin utilizarea sticlei reflexive. Temperatura maximă a geamului frontal al uşii este de doar 35 °C atunci când cuptorul este încălzit la 180 °C. Bucuraţi-vă de timpul petrecut în bucătărie, fără pericolul de arsuri!


 • PROGRAMATOR TTS

  Datorită comenzilor cu senzori, panoul de comandă este foarte uşor de monitorizat şi utilizat. Datorită programatorului Tts cu senzori, monitorizarea duratei de coacere şi setarea orei de oprire a cuptorului sunt uşor de realizat.


 • SOFT OPEN&CLOSE

  Funcţia soft open&close a uşii cuptorului conferă un plus de calitate funcţionării acestui aparat. Aceasta oferă un plus de control la deschiderea şi închiderea uşii cuptorului, optimizând experienţa utilizatorului.


 • PROGRAMATOR TY - TEMPORIZATOR INTUITIV

  Panoul de comandă, care combină un afişaj tactil cu butoane tradiţionale, este intuitiv şi foarte uşor de utilizat. Fiind optimizat cu un sistem de iluminare de fundal original şi elegant, acesta reprezintă un element decorativ unic şi atrăgător. Panoul de comandă neted permite selectarea şi reglarea într-un mod simplu şi comod a setărilor de căldură, utilizarea cuptorului fiind chiar şi mai facilă. Panoul de comandă este de asemenea prevăzut cu un sistem Child Lock, o funcţie de preîncălzire rapidă şi o sondă de temperatură.

Caracteristici principale
Materialul suprafetei Sticla
Material suprafata interna Smalt
Tip montare Incorporabil
Capcitate volum, litri 65
Caracteristici tehnice
Numar functii de gatire 10
Tip alimentatare Electric
Clasa consum energetic A
Consum total de energie (kW) 3,1
Design
Culoare suprafata Alb
Control
Tip panou de comanda Combinat
Timer Da
Functii
Grill Da
Incalzire conventionala Da
Functia decongelare Da
Comfort
Glisiere telescopice Este
Siguranta
Numar de sticla usa 3
Optiuni suplimentare
Garantie (luni) 24

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Produse recomandate
PRODUSE ASEMANATOARE