Cuptorul electric Gorenje BOS67371SYB este negru cu un panou de control electronic. Comutatorul rotativ încastrat este convenabil pentru selectarea modului de gătit. Suprafața mărită a camerei interne cu 77 de litri vă va permite să pregătiți mâncăruri voluminoase pentru o familie numeroasă sau oaspeți distrași.
Elementele de încălzire situate dedesubt și deasupra funcționează simultan, astfel încât căldura pe care o generează creează efectul de convecție naturală, care asigură un tratament termic uniform al vasului.
Convecția cu încălzire de sus și de jos se numește „coacere intensivă” sau „încălzire prin convecție”. În acest caz, sunt implicați un ventilator, un element de încălzire superior și unul inferior. Împreună produc căldură intensă care permite alimentelor să se gătească atât deasupra, cât și în jos. Iar circulația aerului asigură o distribuție uniformă a temperaturii, motiv pentru care puteți coace pe mai multe niveluri de gătit simultan.
Gătitul la aburi este un mod sănătos și natural de gătit care păstrează culoarea și aroma alimentelor. Cu această metodă, mirosurile rămân în alimente și nu în cuptor. Aburul ajută produsele de copt să se ridice mai bine, le face fragede și crusta strălucitoare, iar circulația forțată a aerului distribuie uniform căldura în întregul volum al cuptorului.
Modul de gătit „gril mare + ventilator” înseamnă că elementul de încălzire superior, încălzitorul cu infraroșu și convectorul funcționează simultan. Împreună creează căldură și chiar coace pe toate părțile. Acest mod este potrivit pentru gătirea bucăților mari de carne și păsări de curte, cu o crustă crocantă, la același nivel cu ghidajele.
Acum vă puteți bucura de prăjelile preferate fără calorii suplimentare.
Coacerea intensivă Modul special de coacere AirFry cu aer cald vă permite să obțineți mâncăruri cu o crustă crocantă fără a folosi ulei și grăsime. Puteți găti orice mâncare fără calorii suplimentare. Modul este potrivit pentru cartofi prăjiți, nuggets și alte semifabricate congelate, precum și pentru porții mici de legume, bucăți medii de carne și pește. Tehnologia funcționează cel mai bine în combinație cu tăvi perforate Gorenje.
Gătire lentă SlowBake/GentleBake este un mod special în cuptoarele Gorenje, care este un analog al tehnologiei restaurantului sous vide. Aceasta se fierbe timp de câteva ore la o temperatură de 60-90 de grade. Vă permite să obțineți carne neobișnuit de suculentă și moale, cu un gust strălucitor, fără marinate și pregătirea preliminară specială a produselor. Potrivit pentru carne de pasăre, porc, vită, miel și alte tipuri de carne, precum și unele tipuri de terci, fripturi și caserole.
Gratar Vario Gratar PerfectGrill in cuptoare Gorenje, care este format din doua elemente. Cel mic este situat mai aproape de centrul camerei, cel mare este situat de-a lungul întregului perimetru al tavanului. Datorită acestui lucru, puteți regla zona de încălzire, folosind un grătar mare, unul mic sau două deodată atunci când gătiți pe un scuipat sau un grătar special. La modelele din seria Advanced, ambele elemente de încălzire pot fi pliate, făcând cuptorul ușor de curățat.
Datorită geamului cu mai multe straturi, temperatura din față este menținută la 50°C, ceea ce protejează împotriva arsurilor de la contactul accidental și deteriorarea mobilierului.
Funcția AquaClean este curățarea cu abur. Poate fi activat numai după ce cuptorul s-a răcit complet. Este nevoie de doar o jumătate de oră pentru a finaliza programul. În acest timp, aburul încălzit acționează asupra resturilor alimentare și a depozitelor de grăsime de pe pereții acoperiți cu smalț. Murdăria se umezește și poate fi apoi îndepărtată cu o cârpă umedă.
Nu există recenzii pentru acest produs, fii primul care lasă recenzia.