Plăţi și livrare

Modalităţi de plată:

        1. Plată numerar:

Plata în numerar se face doar în MDL către agentul de curierat care efectuează livrarea.

        2. Plata cu cardul bancar:

la livrarea produselor se poate plăti cu card bancar emis sub sigla Visa, MasterCard (inclusiv Maestro) și American Express, prin intermediul POS-Terminalului mobil oferit de către curier. Se acceptă carduri bancare MAIB GAMA cu Cashback şi LiberCard cu posibilitatea de a cumpăra produse în rate fără dobândă şi fără comisioane. La fel plata poate fi efectuata prin intermediul Google Pay si Apple Pay.

       3. Pentru persoane juridice achitarea prin virament bancar. 

       4. Orice produs de pe site-ul nostru poate fi procurat în credit pe perioadă până la 36 luni fără a ieşi din casă. Si aproape toate produsele pot fi procurate în 4 rate cu dobânda 0%.

Termenii de livrare:

Produsele comandate pe portalul web https://ergoform.md și disponibile în stocul Furnizorului pot fi livrate prin curier pe tot teritoriul republicii Moldova. Dacă înregistrați și achitați comanda de luni până vineri, până în ora 14:00, acestea pot fi expediate în aceeaşi zi. Dacă înregistrați și achitați comanda după ora 14:00, acestea pot fi expediate în următoarea zi. Livrarea în raza mun. Chisinau se efectuează în termen 3-5 ore lucrătoare, cu excepția zilelor nelucrătoare (cu menţiunea că marfa achitată/ comandată sâmbata va ajunge la destinaţie luni). Termen de livrare în afara mun. Chisinau se efectuează în 2 zile lucrătoare (cu menţiunea că marfa achitată/ comandată vineri după 14:00 sau sâmbata va ajunge la destinaţie marți). Acest termen poate fi modificat din motive independente de voinţa Furnizorului. Livrarea produselor poate fi în intervalul orelor 10:00-20:30. Curierul va telefona înainte de livrare prealabil cu 30-60 min.

 Atunci când se livrează mărfuri voluminoase, cumpărătorul trebuie să ofere intrarea și ieșirea în curtea blocului, dacă curtea este închisă. Dacă accesul în curte nu este posibil sau nu este nici un loc de parcare langă scară, bunurile sunt ridicate de către client din locul în care curierul s-a putut parca sigur.

Taxe de transport:

Produsele comandate se livrează gratuit în raza municipiului Chișinău dacă valoarea totală depăşește suma de 1200 lei (TVA Inclus). Pentru comenzile cu valoare mai mică de 1200 lei (TVA inclus), se percepe o taxă de transport în valoare de 100 lei indiferent de numărul de produse comandate. Preţul livrărilor în afara municipiului Chișinău 100-300 lei în dependență de grautatea si gabaritele mărfii.

In cazul in care se utilizează un transportator însărcinat de către Client, riscul este transferat în momentul livrării produselor către transportator.

Pentru produsele care au fost livrate greșit față de cele comandate, costurile de înlocuire cad în sarcina Furnizorului.

In cazul produselor care se aduc la comandă, timpul estimat de predare către curier este comunicat la momentul confirmării comenzii.

Orice întârzieri sau incapacitatea de a efectua livrarea pot avea loc in cazul evenimentelor de Forță Majoră. In aceste cazuri vom face toate demersurile, astfel încât Clientul să intre in posesia Comenzii cât mai repede posibil. In cazul în care produsele expediate prin curier nu ajung în termenul specificat, Clientul va trebui sa contacteze Furnizorul la numărul 068 333 475 sau folosind formularul de contact de pe site.

Clientul are posibilitatea verificării produselor indiferent dacă livrarea acestora se face la sediul Furnizorului sau a curierului. In cazul livrării prin curier, vă rugăm, ca la primirea produselor să verificați integritatea fizică a marfei. 

Din momentul în care intrați in posesia fizică a produsului riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor vă este transferat integral. Orice reclamație ulterioara nu va fi luată în considerare.

Ridicarea mărfii la etaj:

1. Ridicarea unei unități de produs cu greutatea pâna la 25 kg este gratuită.

2. Ridicarea unei unităţi de marfă cu greutatea 25-40 kg va costa 50 lei cu lift sau 15 lei pentru fiecare etaj fără lift.

3.  Ridicarea unei unităţi de marfă cu greutatea peste 40 kg va costa 100 lei cu lift sau 20 lei pentru fiecare etaj fără lift.