Informatii
Caută

SCHOCK - chiuvete de bucătărie premium.

SCHOCK - chiuvete de bucătărie premium.

Marca germană Schock GmbH este liderul mondial în producția de chiuvete din granit și compozit. De la înființarea sa în 1924, compania se străduiește să obțină produse de înaltă calitate și design unic. Toate chiuvetele Schock sunt fabricate în Germania din materiale ecologice și respectă standarde înalte de calitate. Fondatorii companiei sunt frații Karl, Hermann și Wilhelm Shock. Au dictat principiul principal al muncii - dorința de a crește rezistența și durabilitatea. Astăzi, Schock este condus de Josef Preuss și Ralf Boberg. Compania a avut un drum lung de parcurs înainte de a deveni un producător premium de chiuvete. În 1979 a fost deschisă prima fabricare a chiuvetelor de granit. Un an mai târziu, a fost semnat un acord cu Blanco. Din acel moment, Schock a început să producă chiuvete de granit Silacron și Silgranit pentru un brand global. Cooperarea reușită a dus la încheierea unui nou acord. În 1986, a început producția de chiuvete și căzi pentru DuPont în Corian. Specialiștii companiei au realizat dezvoltări pentru a introduce cele mai noi materiale în producție.

Ani de cercetare au dus la crearea în 1988 a materialului inovator CRISTALITE, o combinație de așchii de cuarț, granit și rășină acrilică. Tehnologia unică a fost utilizată de multe companii cunoscute, precum Franke Group și Blanco. Peste 1,5 milioane de chiuvete brevetate Schock sunt vândute în toată lumea în fiecare an. Din 2001, cooperarea cu Blanco a fost suspendată. A început producția de chiuvete de granit sub marca noastră proprie SCHOCK.

În 2008, a fost prezentat un material premium - CRISTADUR. Are o structură și mai densă și o suprafață netedă strălucitoare. Acest lucru se realizează grație unei tehnologii brevetate pentru prelucrarea materiilor prime unice din depozite în Alpii Bavarezi. Schock acordă o atenție deosebită aspectului, ergonomiei și confortului centrelor de spălare. Robinetele și accesoriile se potrivesc perfect cu culoarea și dimensiunea chiuvetei. Durabilitatea și fiabilitatea nu sunt singurele avantaje ale echipamentelor de bucătărie Schock. Tehnologia specială AntiBac, brevetată în 2004, oferă protecție eficientă împotriva bacteriilor pe toată durata de viață, datorită ionilor de argint. Compania contribuie la protejarea mediului. Investițiile în dezvoltarea tehnologiilor de economisire a resurselor permit utilizarea surselor regenerabile de energie în procesul de producție. Produsele Schock sunt fabricate în propriile fabrici fără externalizare în Regen, Bavaria. Sustenabilitatea, inovația și standardele ridicate de calitate permit companiei să ocupe o poziție de lider pe piața chiuvetelor de bucătărie.


Chiuveta Schock Mono D-100L Silverstone
0

9.568,00 MDL

Baterie bucatarie Schock Kavus Inox
0

3.714,00 MDL

Dozator detergent lichid Samo Matt Black
1

1.795,00 MDL

Chiuveta Schock Formhaus D-100S Onyx
0

5.676,00 MDL

Chiuveta Schock Ronda D-100XL Nero
1

6.730,00 MDL

Baterie bucatarie Schock Gota White
0

5.751,00 MDL

Baterie bucatarie Schock Epos 540027 Puro
1

3.574,00 MDL

Baterie de bucătărie Schock Napos MoonStone
0

3.285,00 MDL

Baterie bucatarie Schock Vitus Dush 560120 Inox
2

8.850,00 MDL

Dozator detergent lichid Schock Samo Crom
0

1.532,00 MDL

Baterie bucatarie Schock Kavus White Gold
0

4.139,00 MDL

Baterie bucatarie Schock Papilio Puro
0

4.429,00 MDL

Dozator detergent lichid Schock Samo Inox
1

1.795,00 MDL

Dozator detergent lichid Samo White Gold
0

1.795,00 MDL

Coș de uscare Schock 629171
0

1.183,00 MDL

Afişare 1 - 15 din 829 (56 pagini)

Marca germană Schock GmbH este liderul mondial în producția de chiuvete din granit și compozit. De la înființarea sa în 1924, compania se străduiește să obțină produse de înaltă calitate și design unic. Toate chiuvetele Schock sunt fabricate în Germania din materiale ecologice și respectă standarde înalte de calitate. Fondatorii companiei sunt frații Karl, Hermann și Wilhelm Shock. Au dictat principiul principal al muncii - dorința de a crește rezistența și durabilitatea. Astăzi, Schock este condus de Josef Preuss și Ralf Boberg. Compania a avut un drum lung de parcurs înainte de a deveni un producător premium de chiuvete. În 1979 a fost deschisă prima fabricare a chiuvetelor de granit. Un an mai târziu, a fost semnat un acord cu Blanco. Din acel moment, Schock a început să producă chiuvete de granit Silacron și Silgranit pentru un brand global. Cooperarea reușită a dus la încheierea unui nou acord. În 1986, a început producția de chiuvete și căzi pentru DuPont în Corian. Specialiștii companiei au realizat dezvoltări pentru a introduce cele mai noi materiale în producție. Ani de cercetare au dus la crearea în 1988 a materialului inovator CRISTALITE®, o combinație de așchii de cuarț, granit și rășină acrilică. Tehnologia unică a fost utilizată de multe companii cunoscute, precum Franke Group și Blanco. Peste 1,5 milioane de chiuvete brevetate Schock sunt vândute în toată lumea în fiecare an. Din 2001, cooperarea cu Blanco a fost suspendată. A început producția de chiuvete de granit sub marca noastră proprie SCHOCK. În 2008, a fost prezentat un material premium - CRISTADUR®. Are o structură și mai densă și o suprafață netedă strălucitoare. Acest lucru se realizează grație unei tehnologii brevetate pentru prelucrarea materiilor prime unice din depozite în Alpii Bavarezi. Schock acordă o atenție deosebită aspectului, ergonomiei și confortului centrelor de spălare. Robinetele și accesoriile se potrivesc perfect cu culoarea și dimensiunea chiuvetei. Durabilitatea și fiabilitatea nu sunt singurele avantaje ale echipamentelor de bucătărie Schock. Tehnologia specială AntiBac, brevetată în 2004, oferă protecție eficientă împotriva bacteriilor pe toată durata de viață, datorită ionilor de argint. Compania contribuie la protejarea mediului. Investițiile în dezvoltarea tehnologiilor de economisire a resurselor permit utilizarea surselor regenerabile de energie în procesul de producție. Produsele Schock sunt fabricate în propriile fabrici fără externalizare în Regen, Bavaria. Sustenabilitatea, inovația și standardele ridicate de calitate permit companiei să ocupe o poziție de lider pe piața chiuvetelor de bucătărie.