Informatii
Caută

Blog


Cumpărați acum, plătiți mai târziu
IutePay este un sistem de plată flexibil și transparent care vă permite să cumpărați acum și să plătiți mai târziu în rate.Când cumpărați online, sunt doar 4 pași pentru a finaliza achiziția cu IutePa..
280
Apa filtrată vs apă îmbuteliată
În fiecare minut în întreaga lume, oamenii cumpără aproximativ un milion de sticle de plastic. Acest număr este în continuă creștere: în 2021, consumul anual de sticle de plastic a depășit jumătate..
68
4 pasi simpli de a alege chiuveta
Alege chiuveta potrivita pentru bucataria ta! 4 criterii importante: 1. Decideți cu privire la forma chiuvetei, dimensiune și numărul de boluri. 2. Alegeți o chiuvetă după tipul de i..
396
5 motive pentru care nu ar trebui să instalezi o mașină de spălat rufe în bucătărie
Atunci când spatial din baie nu este mare, a plasa mașina de spălat în bucătărie pare sa fie o solutie, dar după primele spălări se realizează că aceasta este o greșeală evidentă.1. Primul motiv pentr..
347
Cumapără în 3 rate cu 0% rata dobânzii cu LiberCard
Moldova Agroindbank continuă să extindă portofoliul variat de produse destinate clienţilor, persoane fizice, lansând în premieră în Republica Moldova “LiberCard”, primul card bancar pentru cumpărături..
196
Cum puteți să curățați chiuvetele din compozit acrilic?
✓ Când apar mici zgârieturi și pete, puteți folosi substanțe slab abrasive pentru curățarea calcarului și murdăriei.✓ Cillit, Comet și Cif sunt ideale pentru astfel de remedii.✓ P..
1635
Instructiune montare chiuveta
..
440
De ce costul variază atât de mult de la producător la producător? Explicit pe puncte.
 Deci, ce determină calitatea și durabilitatea mobilierului de bucătărie? Și de ce costul variază atât de mult de la producător la producător? Prețul final este influențat de mulți factori..
614
Oglinda cu becuri - vizul oricarei femei!
 Nu cu mult timp în urmă, oglinzile de machiaj cu becuri puteau fi găsite în cabinetele visajistilor și în budourile persoanelor publice - vedete de film, cântăreți sau actori. Astăzi, această ..
1150
Colander - accesoriu pentru chiuveta care va simplifica lucrul la bucatarie
 Accesoriile pentru chiuvetă de bucătărie, cu siguranță, au atras atenția mai multor gospodine. Astăzi diversitatea lor este uimitoare. Dar cuvântul „accesoriu” în sine poate provoca asocieri nu ..
1033
Dozator incastrabil pentru detergent lichid de vase – este necesar?
Dispenser de detergent incastrabil în chiuvetă este un dispozitiv foarte functional și comod în utilizare, care cu siguranță nu va fi de prisos în bucătărie. Pentru gătit, organizarea bucatarie treb..
3457
Disposer sau tocator de resturi alimentare
Un disposer (sau tocator resturi alimentare) este un simplu aparat a cărui singură sarcină este de a măcina și utiliza resturile de alimente: coji, oase mici și tot ce mai rămâne după ce am terminat d..
1275
Margarete Schütte-Lihotzky si "Frankfurt Kitchen"
 Până în secolul al XX-lea, nu exista un standard uniform pentru cum ar trebui să arate o bucătărie. Dacă era suficient spațiu în casă, era o cameră spațioasă, cu un bufet, un cuptor, o masă m..
532
Cum aleg hota potrivita pentru bucatarie?
 Hota de bucătărie este necesară pentru a elimina monoxid de carbon in urma arderii gazului, fum și particole de grăsime emise în timpul procesului de gătit. Bucătăria este singura cameră ..
561
Cum alegi cea mai bună baterie de bucătărie pentru acasă? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă bateria de bucătărie potrivită nevoilor tale?
Cum alegi cea mai bună baterie de bucătărie pentru acasă? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă bateria de bucătărie potrivită nevoilor tale? Bateria de bucătărie, chiar dacă nu pare a..
1557
Cum corect sa alegi o chiuveta din granit pentru bucatarie?
 Pe lângă culoare și formă, trebuieste să acordați atenție calității chiuveteid. Soiul este mare, iar prețurile sunt diferite. Principalul criteriu care determină calitatea și durabilitatea ..
1308
Experienta si aplicarea tehnologiilor moderne
Ergoform a fost fondată cu un singur obiectiv – producerea mobilei perfecte cu un raport calitate-preț rezonabil. Cu experiență acumulată din 2007 și o echipă de specialiști profesioniști, Ergoform..
755
Care fronturi pentru mobila de bucatarie sunt mai bune?
Răspuns detaliat la întrebare frecventă. Care fronturi pentru mobilă sunt mai bune și mai rezistente, astfel încât bucătăria să nu se zgârie, să fie de înaltă calitate și să slujească mult timp.În pri..
4225
Cele mai importante aspecte care determină calitatea și durabilitatea mobilierului
Cele mai importante aspecte care determină calitatea și durabilitatea mobilierului dvs.: ⓵ Toate accesoriile si furnitura. Furnitura durabila de calitate (mecanisme de alunecare, bala..
951
Organizarea corecta a spatiului bucatariei
Organizarea corectă spațiului bucătăriei în viitor pastrează mult timp, energie și nervi.Sănătatea, energia, forța, realizările, buna dispoziție pe tot parcursul zilei depind de calitatea vieții de..
1169