Informatii
Caută

Blog


De ce costul variază atât de mult de la producător la producător?
 Deci, ce determină calitatea și durabilitatea mobilierului de bucătărie? Și de ce costul variază atât de mult de la producător la producător? Prețul final este influențat de mulți factori..
61
Oglinda cu becuri - vizul oricarei femei!
 Nu cu mult timp în urmă, oglinzile de machiaj cu becuri puteau fi găsite în cabinetele visajistilor și în budourile persoanelor publice - vedete de film, cântăreți sau actori. Astăzi, această ..
79
Colander - accesoriu pentru chiuveta care va simplifica lucrul la bucatarie
 Accesoriile pentru chiuvetă de bucătărie, cu siguranță, au atras atenția mai multor gospodine. Astăzi diversitatea lor este uimitoare. Dar cuvântul „accesoriu” în sine poate provoca asocieri nu ..
91
Dozator incastrabil pentru detergent lichid de vase – este necesar?
Dispenser de detergent incastrabil în chiuvetă este un dispozitiv foarte functional și comod în utilizare, care cu siguranță nu va fi de prisos în bucătărie. Pentru gătit, organizarea bucatarie treb..
208
Disposer sau tocator de resturi alimentare
Un disposer (sau tocator resturi alimentare) este un simplu aparat a cărui singură sarcină este de a măcina și utiliza resturile de alimente: coji, oase mici și tot ce mai rămâne după ce am terminat d..
98
Margarete Schütte-Lihotzky si "Frankfurt Kitchen"
 Până în secolul al XX-lea, nu exista un standard uniform pentru cum ar trebui să arate o bucătărie. Dacă era suficient spațiu în casă, era o cameră spațioasă, cu un bufet, un cuptor, o masă m..
138
Cum aleg hota potrivita pentru bucatarie?
 Hota de bucătărie este necesară pentru a elimina monoxid de carbon in urma arderii gazului, fum și particole de grăsime emise în timpul procesului de gătit. Bucătăria este singura cameră ..
216
Cum alegi cea mai bună baterie de bucătărie pentru acasă? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă bateria de bucătărie potrivită nevoilor tale?
Cum alegi cea mai bună baterie de bucătărie pentru acasă? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă bateria de bucătărie potrivită nevoilor tale? Bateria de bucătărie, chiar dacă nu pare a..
533
Cum corect sa alegi o chiuveta din granit pentru bucatarie?
 Pe lângă culoare și formă, trebuieste să acordați atenție calității chiuveteid. Soiul este mare, iar prețurile sunt diferite. Principalul criteriu care determină calitatea și durabilitatea ..
556
Experienta si aplicarea tehnologiilor moderne
Ergoform a fost fondată cu un singur obiectiv – producerea mobilei perfecte cu un raport calitate-preț rezonabil. Cu experiență acumulată din 2007 și o echipă de specialiști profesioniști, Ergoform..
440
Care fronturi pentru mobila de bucatarie sunt mai bune?
Răspuns detaliat la întrebare frecventă. Care fronturi pentru mobilă sunt mai bune și mai rezistente, astfel încât bucătăria să nu se zgârie, să fie de înaltă calitate și să slujească mult timp.În p..
1552
Cele mai importante aspecte care determină calitatea și durabilitatea mobilierului
Cele mai importante aspecte care determină calitatea și durabilitatea mobilierului dvs.: ⓵ Toate accesorii si furniture. Furnitura durabila de calitate (mecanisme de alunecare, balama..
517
Organizarea corecta a spatiului bucatariei
Organizarea corectă spațiului bucătăriei în viitor pastrează mult timp, energie și nervi.Sănătatea, energia, forța, realizările, buna dispoziție pe tot parcursul zilei depind de calitatea vieții de..
584
Наилучшее разделение по высоте выдвижных ящиков на кухне.
Совершенство в деталях.Ниже изложено личное мнение о наилучшем разделении по высоте выдвижных ящиков на кухне.Чаще всего можно встретить предложения от производителей с простым разделением шкафа с выд..
601
Costul unui metru liniar de bucatarie?
Ati procurat propria locuinta in Chisinau sau ati facut reparatie si aveti nevoie de mobila de bucatarie. Si doriti sa stiti - „cat costa un metru liniar de bucatarie?!”.Dragi clienți! Răspunsul cel m..
6229